Ziua Școlii Gimnaziale "Ioan Ciurea" Fălticeni - 30 de ani de existenţă


    În săptămâna 22-26 mai 2017, şcoala noastră a sărbătorit împlinirea a 30 de ani de existenţă. Cu acest prilej, la nivelul unităţii, au fost organizate diverse activităţi şcolare şi extraşcolare sub sloganul „Învăţăm împreună pentru viaţă”Miercuri, 24.05.2017, toţi elevii (de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a) şi-au exprimat bucuria prin muzică şi dans. Plini de voioşie, ei au luat parte la un flash mob organizat pe terenul de sport.
   Activităţile dedicate Zilei Şcolii au continuat vineri, 26.05.2017, începând cu ora 10. Într-o atmosferă plină de bucurie, elevii îndrumaţi de cadrele didactice au pregătit un spectacol impresionant, care a îmbinat momentele moderne cu cele tradiţionale. Spectatori au fost părinţii, elevii, foste cadre didactice, directori de la alte instituţii de învăţământ din municipiu, primarul Cătălin Coman, viceprimarul Constantin Bulaicon, consilieri locali, directorul Muzeului de Artă "Ion Irimescu" Fălticeni, pr. Teodor Brădăţanu, doamna director a Serviciilor Multifuncţionale pentru Copiulul Aflat in Dificultate, Gabriela Curtui, comandantul Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, lt. col. Sorin Sauciuc, colaboratori care sprijină şcoala în organizarea diverselor activităţi, absolvenţi ai şcolii. Înaintea spectacolului, au fost premiaţi 34 de elevi merituoşi, care au obţinut rezultate deosebite la etapele judeţene şi naţionale ale olimpiadelor şi concursurilor şcolare şi extraşcolare.

    Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi în aceste zile de sărbătoare!

   Articolul din Cronica de Fălticenihttp://www.cronicadefalticeni.ro/scoala-gimnaziala-ioan-ciurea-din-falticeni-la-30-de-ani-de-existenta/