Şcoala de vară „Învăţăm împreună


În perioada 16-26 august 2016, pe parcursul a două săptămâni, la Școala Gimnazială„Ioan Ciurea” Fălticeni s-a derulat proiectul Şcoala de vară „Învăţăm împreună, care a cuprins atât activităţi educative de dezvoltare a competenţelor/cunoştinţelor de limba şi literatura română şi de matematică, cât şi diverse activităţi de petrecere a timpului liber, jocuri. Scopul proiectului a fost stimularea motivației învățării la elevii proveniți din familii defavorizate, prin implicarea acestora în activităţi instructive şi recreative.

La acest program derulat cu sprijinul firmei locale S.C. Rogelya S.R.L., al Primăriei Fălticeni şi al Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu”, au luat parte 35 de elevi. Activităţile s-au desfăşurat între orele 9 şi 12.30, sub îndrumarea profesorilor pentru învăţământul primar Acatrinei Elena, Lămăşanu Lenuţa, Goran Cornelia, Marian Antonela, Pînzariu Cristina şi a doamnei Rachila Păstrăv.

Programul zilnic al copiilor a alternat cursurile propriu-zise din sălile de clasă cu diverse jocuri organizate pe terenul de sport cu ajutorul elevilor voluntari de la Grupul Local de Tineret „Aripi în Europa”. Datorită sprijinului financiar al firmei S.C. Rogelya S.R.L., elevilor din grupul-ţintă li s-a oferit în fiecare zi o masă gratuită, iar în ultima zi a Şcolii de vară, pentru aceştia s-a organizat o excursie în judeţul Suceava.

Le mulţumim tuturor celor care au sprijinit derularea acestui proiect!

Articolul din Cronica de Fălticeni:

http://www.cronicadefalticeni.ro/scoala-gimnaziala-ioan-ciurea-a-derulat-programul-scoala-de-vara/


Galerie de imagini