Săptămâna Educației Juridice

 

   În perioada 8-12 octombrie 2018, s-a desfășurat a III-a etapă a activităților specifice Educației juridice, conform protocolului încheiat de Ministerul Educației Naționale cu Ministerul Justiției. Cu prilejul Săptămânii Educației Juridice, Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” din Fălticeni s-a implicat în activități specifice, derulate în colaborare cu practicieni ai dreptului. 
  În acest sens, la sediul Judecătoriei Fălticeni, elevii claselor a VII-a au luat parte la dezbateri interesante, care au abordat teme precum „Drepturile și libertățile fundamentale ale omului”, „Faptele mele și consecințele acestora” ș.a.

Galerie de imagini

                                                     
                                        Ziua Internaţională a Educației

      "Ziua Internaţională a Educației" a fost sărbătorită de elevii clasei a II-a A prin câteva activităţi care au urmărit familiarizarea copiilor cu semnificaţia zilei de 5 octombrie
     În acest sens, sub îndrumarea doamnei învăţătoare Ana Gabor, s-a prezentat pe scurt istoricul acestei zile, elevii au enumerat trăsăturile "Omului educat", au precizat de ce le place la şcoală şi au lansat baloane inscripţionate cu diverse proverbe despre educaţie pe fondul muzical al melodiei "Învaţă de la toate".

Galerie de imagini